Galaretka bez cukru truskawkowa bez glutenu Celiko 14g
Opis
Galaretka bez cukru Celiko, 14g - Opis produktu
Galaretka bez cukru firmy Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę ketonową, niskocukrową i niskowęglowodanową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru.
Galaretka bez cukru nie ma konserwantów. Idealnie nadaje się do ciast, deserów czy koktajli, ale może być również spożywana po treningach jako napój lub element koktajlu.
Produkt bezglutenowy (PL-064-012)
Galaretka bez cukru Celiko, 14g - Składniki
Masa netto: 14g
Porcja: ok. 130 g
Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130g
Składniki galaretki bez cukru o smaku truskawkowym: żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok truskawkowy w proszku 1% (maltodekstryna, zagęszczony sok truskawkowy), aromat, barwnik: karmin.
Składniki galaretki bez cukru o smaku cytrynowym: żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok cytrynowy w proszku 1% (maltodekstryna, olejek cytrynowy, koncentrat owocowy), aromat, barwnik: kurkumina.
Informacja o alergenach: Produkt może zawierać: mleko, soję i ich pochodne.
Wartość odżywcza w 100 g galaretki truskawkowej:
|
Wartość odżywcza w 100g galaretki cytrynowej:
|
Galaretka bez cukru Celiko, 14g - Sposób użycia
Sposób przyrządzania:
- Zawartość opakowania wyspać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować).
- Dokładnie wymieszać, aż do rozpuszczenia i wystudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik.
- Wlać do naczynia i wstawić do lodówki, aby galaretka stężała. W czasie upałów należy użyć mniej wody ok. 400 ml.
Masa netto: 14g
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent: Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.