Zapisz się i zgarnij rabat
Bądź na bieżąco z promocjami i nowościami z rabatem 5%
Opcje przeglądania
Cena
  • od
    do
Producenci

Słodkie wypieki

MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA BISZKOPTOWEGO BEZGLUTENOWA 200g CELIKO

MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA BISZKOPTOWEGO BEZGLUTENOWA 200g CELIKO
MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA BISZKOPTOWEGO BEZGLUTENOWA 200g CELIKO

Znakomite Ciasto biszkoptowe Celiko. TERAZ W NOWYM OPAKOWANIU! świetnie nadaje się do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek. szybkie i łatwe w przygotowaniu odpowiednie dla wegan produkt bezglutenowy (PL-064-025) Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu). Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina). Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii . Przepisy na wykonanie ciast (Biszkopt, Ciasto pomarańczowe - wegańskie) - na opakowaniu. Więcej przepisów na stronie: www.celiko.com.pl/przepisy/ Koncentrat ciasta biszkoptowego w proszku do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek. Produkt bezglutenowy. Składniki: skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier. Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g koncentratu: Wartość energetyczna: 1526 kJ / 365 kcal Tłuszcz: 0,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g Węglowodany: 89 g w tym cukry: 32 g Białko: 0 g Sól: 0,01 g

Dostępność: Nie zwlekaj! Na wyczerpaniu

Cena:

6,70 zł

szt.

Mieszanka na brownie bezglutenowe 500 g - Pięć Przemian

Mieszanka na brownie bezglutenowe 500 g - Pięć Przemian
Mieszanka na brownie bezglutenowe 500 g - Pięć Przemian

OPIS Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku brownie Składniki: mąka migdałowa, cukier kokosowy, czekolada gorzka z erytrytolem*, odtłuszczone kakao w proszku, bezglutenowa mąka owsiana, mąka ryżowa pełnoziarnista, maranta trzcinowa, tapioka, sól himalajska. *Składniki czekolady: miazga kakaowa 60%, substancja słodząca (erytrytol 29,5%, glikozydy stewiolowe 0,03%), masło kakaowe, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), aromat waniliowy. Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Sposób przygotowania: 1. Rozgrzej piekarnik do 170 st. C. 2. Wyłóż foremkę (24 x 24 cm) papierem do pieczenia. 3. Przesyp mieszankę do miski. 4. Dodaj 2 jajka, 80 g rozpuszczonego oleju kokosowego lub masła i 70 ml mleka. Dokładnie wymieszaj. 5. Przelej do przygotowanej formy. 6. Piecz 35 min. Wartość odżywcza w 100 g produktu*: wartość energetyczna: 2156 kJ / 515 kcal Tłuszcz: 30 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g Węglowodany: 30 g w tym cukry: 16 g Błonnik: 6,7 g Białko: 10 g Sól: 0,41 g *wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 2 jajek, 80 g bezwonnego oleju kokosowego i 70 ml mleka.

Dostępność: Brak towaru

Cena:

22,60 zł

Racuchy owsiane bezglutenowe 178 g - Pięć Przemian

Racuchy owsiane bezglutenowe 178 g - Pięć Przemian
Racuchy owsiane bezglutenowe 178 g - Pięć Przemian

Prze!Racuchy owsiane instant. Pyszne i pachnące. Słodzone ksylitolem (substancja słodząca). Składniki: mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, ksylitol (substancja słodząca), przyprawy, wodorowęglan sodu (substancja spulchniająca), sól himalajska. Sposób przygotowania: Zawartość torebki wsyp do miski, dodaj 400 ml kefiru, 1 jajko i dokładnie wymieszaj. Do ciasta możesz dodać pokrojone jabłka lub inne owoce (banany, jagody). Smaż na wolnym ogniu, najlepiej na maśle klarowanym lub oleju kokosowym. Bez jajka też wychodzi! Można też przygotować na sposób wegański z samą wodą (200 ml) lub z mlekiem owianym. W tym przypadku smaż od razu po wymieszaniu ciasta. Prze!Racuchy to produkt bez glutenu, cukru, kukurydzy, mąki z białego ryżu i zbędnych chemicznych ulepszaczy. Nasza mieszanka zawiera tylko 0,95 g cukrów prostych na 100 g produktu i aż 7,28 g błonnika. Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna: 1444 kJ / 345 kcal Tłuszcz: 6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g Węglowodany: 65 g w tym cukry: 1 g w tym alkohole wielowodorotlenowe: 13 g Błonnik: 7,3 g Białko: 8,8 g Sól: 0,6 g Masa netto: 178 g

Dostępność: Nie zwlekaj! Na wyczerpaniu

Cena:

10,00 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl