BUDYŃ O SMAKU WANILIOWYM BEZGLUTENOWY 40 g - CELIKO
Cena regularna:
Opis
SKŁADNIKI skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat naturalny, barwnik: karoteny. OPIS Smaczny budyń waniliowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN - możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Z 0,5 l zimnego MLEKA* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty MLEKA dodać dwie łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się MLEKA wlać rozprowadzony w MLEKU proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia. *Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego). WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1426 kJ/341 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 84,9 g w tym cukry: 0 g Białko: 0,2 g Sól: 0,05 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. SZCZEGÓŁY PRODUKTU BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach) WEGAŃSKI: WEGAŃSKI WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI PRODUCENT (marka): CELIKO (batony, galaretki, muffiny)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.