Producenci
Promocje
CZEKOLADA KETO Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA BIO 40 g - COCOA
CZEKOLADA KETO Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWA BIO 40 g - COCOA

8,90 zł

Cena regularna: 13,49 zł

Najniższa cena: 13,49 zł
szt.
Pyłek pszczeli kwiatowy 200g
Pyłek pszczeli kwiatowy 200g

20,50 zł

Cena regularna: 27,00 zł

Najniższa cena: 27,00 zł
szt.
OLEJ LNIANY TŁOCZONY NA ZIMNO BIO 250 ml - OLANDIA
OLEJ LNIANY TŁOCZONY NA ZIMNO BIO 250 ml - OLANDIA

11,50 zł

Cena regularna: 16,00 zł

Najniższa cena: 16,00 zł
szt.
Wiórki kokosowe BIO 150 g - Pięć Przemian
Wiórki kokosowe BIO 150 g - Pięć Przemian

5,10 zł

Cena regularna: 7,60 zł

Najniższa cena: 7,60 zł
szt.
KREM Z PRAŻONYCH ORZECHÓW WŁOSKICH BIO 300 g - DIET-FOOD
KREM Z PRAŻONYCH ORZECHÓW WŁOSKICH BIO 300 g - DIET-FOOD

29,00 zł

Cena regularna: 40,20 zł

Najniższa cena: 38,00 zł
szt.
KREM Z PRAŻONYCH MIGDAŁÓW BIO 300 g - DIET-FOOD
KREM Z PRAŻONYCH MIGDAŁÓW BIO 300 g - DIET-FOOD

34,00 zł

Cena regularna: 45,20 zł

Najniższa cena: 45,20 zł
szt.

GALARETKA PRZEZROCZYSTA BEZ CUKRU O SMAKU OWOCÓW LEŚNYCH BEZGLUTENOWA 14 g - CELIKO

Dostępność: Nie zwlekaj! Na wyczerpaniu
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 2,50 zł 2.50
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]

Zapytaj o termin dostawy

dodaj do przechowalni

Opis

SKŁADNIKI

żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, proszek z owoców leśnych 1% (zagęszczone soki z owoców leśnych, maltodekstryna).

OPIS

Galaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru.

Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru.

Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Zawartość opakowania wsypać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować). 2. Dokładnie wymieszać, aż do rozpuszczenia i wystudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik lub cukier (około 3-4 łyżki). 3. Wlać do naczynia i wstawić do lodówki, aby galaretka stężała. W czasie upałów należy użyć mniej wody, ok. 400 ml.

Przepis na galaretkę jogurtową Składniki: opakowanie galaretki, 200 g jogurtu naturalnego typu islandzkiego, 300 ml wody, 2 łyżki cukru trzcinowego lub słodzik. Przygotowanie: galaretkę zmieszać z cukrem i wsypać do 300 ml przegotowanej, gorącej wody (nie gotować!). Dokładnie rozpuścić. Następnie do lekko przestudzonej galaretki dodać JOGURT i zmiksować. Rozlać do salaterek i wstawić do lodówki do stężenia. Przed podaniem udekorować owocami.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1433 kJ/307 kcal

Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g

Węglowodany: 4,8 g w tym cukry: 0,5 g

Białko: 72 g Sól: 0,24 g

UWAGA Pamiętaj, że świeże owoce kiwi i ananasa spowodują, że galaretka nie stężeje. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl