Guma Guar 250g
Opis
Guma Guar pozyskana z roślin Cyamopsis tetragonolobus to naturalna substancja zelująca. Stosowana jako dodatek do: dań, sosów, deserów, kremów, zup pomaga zagęścić dania do uzyskania jednolitej gładkiej konsystencji. Informacja o alergenach: W zakładzie produkcyjnym pakowane są również - sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, orzechy arachidowe, różne orzechy Przechowywanie Produkt należy przechowywać w suchym, ciemnym i niedostępnym dla dzieci miejscu, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Rodzaj opakowania: Torebka papierowa z wkładem poliestrowym ze struną Pojemność: 250 g, 500 g Kraj pochodzenia: Indie Stosowanie: Poleca się stosować 1g gumy guar do 100g produktu Składniki: Guma guar 100% Wartości odżywcze: w 100 g Wartości energetyczne 1465 kJ / 350 kcal Tłuszcze 0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g Węglowodany 82,3g w tym cukry 0g Białko 4,7 g Błonnik 0 g Sól 0 g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.