KREM MIGDAŁOWY Z WANILIĄ KETO BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 190 g - BATON WARSZAWSKI
Opis
SKŁADNIKI miąższ z kokosa, pasta MIGDAŁOWA (23,5 %), inulina z cykorii, erytrytol (substancja słodząca), olej kokosowy, olej słonecznikowy, lecytyna słonecznikowa, sól, wanilia (0,11 %), acerola. OPIS Spróbuj pysznego i zdrowego kremu migdałowego o niskim indeksie glikemicznym. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące. Wysoka zawartość błonnika. Rozwarstwienie produktu jest procesem naturalnym. Przed spożyciem wymieszać. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 2217 kJ/530 kcal Tłuszcz: 52 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g Węglowodany: 5,2 g w tym cukry: 4,3 g Błonnik: 21 g Białko: 5,9 g Sól: 0,3 g INFORMACJA ALERGENNA MOże zawierać NASIONA SEZAMU, ORZECHY laskowe. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.