MAKARON (KONJAC) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 270 g (200 g) - KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)
Opis
SKŁADNIKI:
Woda oczyszczona,
mąka konjac*,
błonnik OWSIANY* (bez glutenu).
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS:
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.
Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu.
Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej.
Jest świetnym źródłem błonnika.
Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.
NOWA RECEPTURA - bez zapachu!
Gotowe w 2 minuty.
Spróbuj koniecznie.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Etap I:
przepłukać zimną wodą 2-3 razy (opcjonalnie)
Etap II:
smażyć na patelni przez 1-2 minuty lub podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę
Etap III:
dodać do ulubionego sosu,
zupy lub sałatki
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu:
Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal
Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Nie zamrażać.
Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksimum 1 tydzień.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.