MAKARON (KONJAC) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) - DIET-FOOD
Opis
Opis Makaron konjac spaghetti BIO, 300g - Opis Organiczny makaron ketogeniczny (makaron konjac) w kształcie spaghetti- jest to organiczny makaron wytwarzany z azjatyckiej rośliny Konjac Glukomannan. Jest to naturalny produkt bogaty w błonnik, bez cukru, skrobi, białka, pszenicy i glutenu. Bardzo prosty w przygotowaniu i wygodny w użyciu. Stanowi ciekawą alternatywę dla tradycyjnych makaronów szczególnie dla osób będących na diecie niskowęglowodanowej i ketonowej. Makaron konjac spaghetti BIO, 300g - Składniki Składniki: woda oczyszczona (96,6%), organiczna mąka z rośliny Konjac (3,4%). Wartości odżywcze 100g Wartość energetyczna 30kJ/7kcal Tłuszcz mniej niż 0,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone mniej niż 0,1g Węglowodany mniej niż 0,2g w tym cukry mniej niż 0,1g Błonnik 2,6g Białko mniej niż 0,1g Sól mniej niż 0,1g *** Wartości odżywcze podane w tabeli mogą nieznacznie różnić się w zależności od partii. Strona jest na bieżąco aktualizowana, jednak zdarza się, że posiadamy na stanie kilka partii produktu. ** Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) Makaron konjac spaghetti BIO, 300g - Sposób użycia Sposób użycia: 1. Wypłucz pod ciepłą wodą 2. Gotuj lub smaż 2-3 min 3. Dodaj bezpośrednio do potrawy. Przechowywać w temp: 5-28'C. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w miejscu suchym w temperaturze pokojowej w szczelnie zamkniętych opakowaniach. Najlepiej spożyć przed końcem: data i nr partii produkcyjnej znajduje się na boku/spodzie opakowania. Masa brutto: 385g Masa netto: 300g Producent: Diet-Food
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.